
Cotopaxi Single Barrel 13 Year
Cotopaxi 13-letý Single Barrel je pojmenován po sopce v Ekvádoru. Tento rum zraje nejméně 13 let ve vybraných sudech. Rum je velmi individuální, komplexní a osobitý charakter.
Cotopaxi 13-letý Single Barrel je pojmenován po sopce v Ekvádoru. Tento rum zraje nejméně 13 let ve vybraných sudech. Rum je velmi individuální, komplexní a osobitý charakter.
U příležitosti 20. výročí své existence vybrala společnost Rum Nation jedny z nejlepších, nejsladších sudů vynikajícího guatemalského rumu.
V pořadí třetí kousek do speciální edice venezuelských rumů, ve kterých značka Diplomatico ukazuje krásu jednotlivých destilačních metod. V tomto případě se jedná o výsledek destilace fermentovaného medu z cukrové třtiny v klasických měděných kotlích.
Cihuatán Nahual jsou inspirovány stejnojmenným údolím v El Salvadoru. V údolí Cihuatán kdysi stálo stejnojmenné město. Bylo postaveno mayským kmenem, původními obyvateli, kteří zde žili mezi roky 900 a 1 200 n. l.
Rum ze speciálních zásob, jenž se zrodil ze staré rodinné receptury ve starobylém městě Santiago de Los Caballeros , přezdívaném La Antigua Guatemala La Antigua Guatemala bylo prvním hlavním městem Střední Ameriky.
Single Vintage je mimořádná ročníková edice rumu Diplomático vyráběná v limitovaném množství. Na začátku je výběr
Rhum Turquoise Bay se vyrábí z melasy na ostrově Mauricius. Voní po karamelu a ovoci, nabízí ale také tóny dřeva. Na patře je sametový a lehký, s náznakem tropického ovoce a karamelu. Zakončení má dlouhé a krémové.
Jamajský rum Yellow Snake charakterizuje endemického ostrovního hada. Bohatá chuť je plná květinových vůní, švestkových a vanilkových tónů s plným kulatým tělem. Jamajský rum Yellow Snake charakterizuje endemického ostrovního hada.
Pochází z Dominikánské republiky. Anacaona, v taínštině „zlatá květina“, byla náčelnicí indiánského kmene Taíno, původních obyvatel ostrova Hispaniola, na kterém se dnes nachází Dominikánská republika.
Rum vyrábí v Dominikánské republice mistr Don Pedro Ramón, který pokračuje v klasické výrobě rumu používané na Kubě, odkud jeho rodina pochází. Rodina původem z Mallorky se na Kubě usadila v polovině 19. století a poté založila a mnoho let provozovala cukrovar a palírnu.