House of Angostura vyrábí rumy britského typu, jejichž plná sušší chuť je oblíbená po celém světě.Historie značky započala již v roce 1824, kdy byly poprvé vyrobeny aromatické bitters slavného jména. Angostura 1919 je jedním z nejúspěšnějších rumů Angostura a je pojmenován po roce, kdy byl poprvé uložen do sudů. Je to lehký blend rumů, jež zrály ve znovu vypálených sudech po bourbonu až osm let. Je to rum určený pro pomalé popíjení s komplexním aroma kakaa, vanilky a kokosu. V chuti je mimořádně vyvážený a na patře suchý s náznaky karamelu, pražených ořechů, vanilky, pepře a stopami vypáleného dřeva, které přetrvávají. Malosériová výroba v tradiční destilerii na ostrově Trinidad. Historii značky zahájily již v roce 1824 ikonické Angostura Aromatic Bitters. Angostura Bitters jsou nezbytnou součástí baru, ale velké uplatnění najdou i v gastronomii. House of Angostura vyrábí lehké rumy britského typu s plnou méně sladkou chutí. Vysoká kvalita tříletého a pětiletého rumu povyšuje jednoduché míchané nápoje na vyšší úroveň. Jen v posledních pěti letech byly rumy oceněny více
než 60 medailemi z prestižních soutěží.
Specifikace
% alkoholu: 40
Země původu: Trinidad
Obsah: 0,7